مولوی کاظمی: اگر دنیای اسلام اتحاد داشت، بودایی ها با کدام جرات دست به کشتار مسلمانان میزدند؟

ساخت وبلاگ

مولوی اسماعیل کاظمی: اگر کشورهای تاثیرگذار اسلامی با هم متحد بودند دشمنان چگونه می توانستند «قبله اول مسلمین» یعنی سرزمین فلسطین را اشغال کرده و در اختیار یهودیان قرار دهند؟ خانه ای که چندصد سال در اختیار مسلمانان بود، اکنون، سال ها است که مورد ظلم و ستم ایادی کفر واقع شده است.

اساس نیوز: مولوی اسماعیل کاظمی در سال 1365 راهی حوزه علمی مکی زاهدان شد. آن زمان طلبه های آن حوزه علمیه به 100 نفر نمی رسید. ایشان تمام طول دوره تحصیل را زیر نظر اساتیدی همچون مولانا عبدالحمید، مولانا محبی، مولوی نظیر احمد و مرحوم مولوی خدانظر، مولوی عبدالغنی، مولوی قاسم و ... گذرانده و جزو نخستین علمای اهل سنت بود که کار با رایانه را فراگرفت. مولوی کاظمی مدتی بعد با راه اندازی نشریه کاغذی «قلم قرآن» در حوزه علمیه مکی، دور جدیدی از فعالیت هایش را آغاز کرد.

«قلم قرآن»، سرآغاز شکل گیری و انتشار مجله ندای اسلام در بهار سال 1379 بود که هم اکنون به صورت فصلنامه منتشر می شود. این عالم اهل سنت در حال حاضر به عنوان مدرس حوزه علمیه، مدیر کانون خاتم النبیین (ص) و مدیر سایت «الصدیق» اهل سنت بیرجند مشغول به فعالیت است. اساس نیوز، گفتگویی را با مولوی کاظمی ترتیب داده است که ماحصل آن تقدیم علاقه مندان می شود:

 

اساس نیوز: در ابتدا لطفا مختصری درباره سایت حوزه علمیه الصدیق و کانون فرهنگی خاتم النبیین توضیحاتی ارائه بفرمایید.

 

مولوی کاظمی: سایت حوزه علمیه اهل سنت الصدیق، اولین سایت اهل سنت خراسان جنوبی است که بنده با همکاری تنی چند از نویسندگان اهل سنت راه اندازی کرده ایم و همسو با سایت های مشابه، مطالب متنوعی را در قالب اخبار، دیدگاه ها و تحلیل مذهبی جهت مطالعه علاقه مندان منتشر می کنیم.

سایت الصدیق در مجموعه ساختمان کانون خاتم النبیین فعال است که این ساختمان در نزدیکی حوزه علمیه واقع شده است. کانون، همچنین طرح برگزاری کلاس های عقیدتی برای برادران و خواهران اهل سنت را به شکل منظم دنبال کرده است.

 

اساس نیوز: خبرنگاران اهل سنت چه وظیفه و رسالتی در تقویت دین مبین اسلام بردوش دارند؟

 

مولوی کاظمی: بدون شک خبرنگاران رسالت حساسی برعهده دارند. یک خبرنگار با قلم خود می تواند جامعه را از تباهی به سوی روشنی سوق داده و یا اجتماعی سالم را به گمراهی بکشاند. از این رو خبرنگاران نقش تعیین کننده ای ایفا می کنند. خبرنگاران جوان باید دقت کنند که چه چیزی را به مخاطب انتقال می دهند. گاهی ممکن است یک نوشته، جوان مشتاق و علاقمندی را نسبت به دین، مساجد، حوزه های علمیه و مکاتب دلسرد کرده و یا به همان نسبت امکان دارد جوان غافل امروزی را متوجه دین و آموزه های آن کند.

در کنار این، خبرنگار باید از نیازهای ملموس اقشار مختلف اطلاع کامل داشته و برای برآورده شدن آن ها گام های مثبتی بردارد. معمولا کمبودها باعث پیدایش ناهنجاری ها هستند و اگر در جهت فراهم کردن نیازها اقدام نشود، مخاطب اهل سنت برای به دست آوردن نیازهایش به دیگران متوسل خواهد شد.

بنابراین، نویسندگان سایت های اهل سنت پیش از وارد شدن به این عرصه می بایست به خودساختگی رسیده باشند تا بتوانند اقشار جوان را به خوبی راهنمایی کنند. از سوی دیگر، خبر، امانتی است که خبرنگاران باید در انتقال درست آن به مخاطب نهایت دقت خود را به کار ببندند. برخی از اصحاب خبر متاسفانه اخبار را به دلخواه خودشان و برای جذب مخاطبِ بیشتر، تنظیم و منتشر می کنند. تیترهای اصلی بعضی از سایت ها به هیچ وجه در حد مطلبی که از آن انتظار می رود نیست.

غالبا رسانه هایی که در بین مردم طرفدار زیادی ندارند، جزو دسته ای هستند که تیترشان رضایت خواننده را جلب نمی کند.

 

 

اساس نیوز: شما در حوزه الصدیق بیرجند چه گام هایی برای برآورده کردن نیازهای طلاب جوان برداشته اید؟

 

مولوی کاظمی: این حوزه برای طلاب جوان زمین والیبال و فوتبال مهیا کرده است که در ساعات آزاد مورد استفاده قرار می گیرد. بخشی از طلبه هایی هم که ورزش تنیس را دوست دارند، از امکانات آن برخوردار هستند.

 

اساس نیوز: به نظرشما چه تفاوتی در انتشار یک خبر در فضای سایت اینترنتی و نشریه کاغذی وجود دارد؟

 

مولوی کاظمی: به نظراین جانب فضای مجازی با گذشت چندین سال از راه اندازی آن، هنوز هم که هنوز است، تازگی اش را برای خوانندگان جوان از دست نداده و زود است تا مخاطب از آن احساس خستگی کند.

در عصر حاضر بیشتر اخبار در فضای مجازی منعکس می شوند، با این حال نویسندگان دوست دارند تا تحلیل هایشان در نشریه های کاغذی منتشر شود. علی رغم وجود سایت های متعدد، هنوز هم اشعار و داستان های بیشتری در نشریات کاغذی چاپ می شود. البته سایت ها هم به اندازه نشریات تاثیرگذار است و به ویژه اخبار را در سریعترین زمان به خواننده انتقال می دهد.

 

اساس نیوز: جنابعالی به عنوان یک تحلیل گر مسائل مذهبی علت مشکلات امروز دنیای اسلام را چه می دانید؟

 

مولوی کاظمی: پشت سر هر ناهنجاری، افکار کهنه و بیهوده ای نهفته شده است. در صدر اسلام مسلمانان مانند امروز دارای ثروت زیاد نبودند اما ایمانشان بسیار قوی بود. آنها به واسطه ایمان و اراده محکمی که داشتند، خودشان را محتاج ثروت و مال دنیا نمی دیدند و اگر نه با فتوحاتی که به دست می آوردند، می توانستند به ثروت های هنگفت برسند.

الان کشورهای تاثیرگذار اسلامی همگی به منابع زیرزمینی دست پیدا کرده اند اما طریقه استفاده از این همه ثروت را نمی دانند. به موازات این مساله، جوان مسلمان امروزی هم نمی داند دسترنجش را در چه راه هایی به مصرف برساند. ازطرف دیگر، کشورهای استعمارگر که هنرشان کاشتن تخم نفاق در بین مسلمانان است با استفاده از این حربه و برافروختن شعله جنگ های طولانی مدت، ثروت های ممالک اسلامی را به یغما می برند.

 

اساس نیوز: دشمنان اسلام که در اکثر کشورهای اسلامی دارای پایگاه هستند، در اهداف بلندمدت خود چه طرحی را دنبال می کنند؟

 

 مولوی کاظمی: قدر مسلم تجزیه کشورهای اسلامی از طریق ایجاد نبردهای فیزیکی و اشاعه باورهای غلط در بین جوانان از اهداف اصلی دشمنان اسلام است. طرح به یغما بردن ثروت های زیرزمینی ممالک اسلامی هرچند که با ایجاد جنگ و خونریزی ممکن و عملی است اما استعمارگران قصد دارند با تجزیه کشورهای مسلمان، کنترل منابع را برای همیشه در اختیار خود بگیرند. برای رسیدن به این هدف آنها طرح تفرقه و اختلاف افکنی را در میان مسلمین به اجرا در آوردند که جنگ ها و خونریزی های اخیر حاصل این فرایند است.

امروزه دشمنان یهودی و غربی قصد دارند تا با قراردادن مکاتب اسلامی در مقابل یکدیگر، مسلمان ها را به وسیله خودشان از بین ببرند. اختلافات فکری و نبود وحدت در میان مذاهب اسلامی باعث شده است تا درکشور میانمار یک عده بودایی افراطی به خودشان جرأت داده و دست به کشتار مسلمان آن سرزمین بزنند. اگر دنیای اسلام اتحاد داشت بودایی ها با کدام جرأت و جسارت می توانستند دست به کشتار مسلمان بزنند؟

اگر کشورهای تاثیرگذار اسلامی با هم متحد بودند دشمنان چگونه می توانستند «قبله اول مسلمین» یعنی سرزمین فلسطین را اشغال کرده و در اختیار یهودیان قرار دهند؟ خانه ای که چندصد سال در اختیار مسلمانان بود، اکنون، سال ها است که مورد ظلم و ستم ایادی کفر واقع شده است.

علاوه بر این، دشمنان دین با اسامی مختلف همچون داعشی و تکفیری، سرزمین های اسلامی همچون کشور عراق را که زمانی مهد تمدن اسلامی بود به اشغال خود در آورده و جنایت های اخیر را در سوریه رقم زده اند.

پیروان یهودیت و مسیحیت که با اصول و مبانی دین خود در تضاد آشکاری بسر می برند درکنار مجوسیت، تمام قوای فکری خود را بر علیه دنیای اسلام به کار بسته اند و هیچ دغدغه ای جز نابودی مسلمانان در سر ندارند.

 

مصاحبه کننده: طاهر جانی

 

..::حوزه علمیه الصدیق بیرجند::.....
ما را در سایت ..::حوزه علمیه الصدیق بیرجند::.. دنبال می کنید

برچسب : مسلمانان,میزدند؟, نویسنده : alsedigha بازدید : 153 تاريخ : جمعه 5 آبان 1396 ساعت: 14:01